voel je thuis

In het Inloophuis Culemborg is iedereen welkom! Leeftijd, achtergrond of levensvisie maken niet uit. Of je nu vaak alleen bent en graag in contact komt met anderen, of  je een stressvol leven hebt en even een rustpuntje wilt: loop gerust binnen. Er zijn bezoekers die al jaren en vaak komen, maar ook mensen die af en toe aanschuiven. En dat mag natuurlijk ook; er is geen enkele verplichting.

Het Inloophuis heeft een eigen onderkomen op de benedenverdieping van Parklaan 195 en is open op dinsdag, donderdag en zondag van 14.00 tot 16.30 uur. Tijdens openingsuren staat de deur aan de achterzijde van de flat open. Je kunt er zo naar binnen lopen.

Er zijn twee gastvrouwen en -heren aanwezig die je welkom heten en een gezellige, vertrouwde sfeer scheppen. Koffie en thee met een koekje staan klaar en aan de grote tafel zit altijd wel iemand die naar je verhaal wil luisteren. Als er belangstelling voor is wordt er wel eens een spelletje gedaan, maar niks zeggen of doen mag ook. Als bezoeker ben je onze gast en mag je je vooral thuis en welkom voelen.

Inloophuis Culemborg_Ontmoeten_vierkant

activiteiten: samen eten

Twee keer per maand kun je heerlijk mee-eten, gewoonlijk op de eerste en derde vrijdag van de maand. De tafel is gezellig gedekt en onze 'kokers' verzorgen een driegangenmaaltijd. Je gebruikt de maaltijd samen met andere bezoekers. De maaltijd begint om 18.00 uur, de huiskamer is een half uur eerder open. Tegen een kleine financiële vergoeding kun je aanschuiven bij de maaltijd; meld je aan tijdens de reguliere openingsuren.

Extra activiteiten worden aangekondigd op het prikbord in de huiskamer en op de website.

“de grote tafel in de huiskamer van het inloophuis is voor veel gasten een geliefd en vooral vertrouwd plekje.”

Inloophuis Culemborg_Bezoekers_01
Inloophuis Culemborg_Bezoekers_02
Inloophuis Culemborg_Bezoekers_03
Inloophuis Culemborg_Bezoekers_04
Inloophuis Culemborg_Bezoekers_06
Inloophuis Culemborg_Bezoekers_05